Staňte se součástí hokejové rodiny, zvou Jestřábi

Staňte se součástí hokejové rodiny, zvou Jestřábi
Foto LHK Jestřábi

Na zimním stadionu v Prostějově bude dne 25. ledna 2017 od 16 hodin probíhat akce Týden hokeje – Pojď hrát hokej. Klub LHK Jestřábi Prostějov se zapojil do celorepublikové akce na podporu hokejové mládeže.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro kluky i dívky ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akci, při které mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou navíc připraveny hodnotné ceny.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Klub LHK Jestřábi všem, kteří se registrují, v projektu Pojď hrát hokej a následně se zaregistrují do klubu LHK Jestřábi Prostějov, zapůjčí hokejovou výstroj a tak společně s Českým svazem ledního hokeje pomůže v začátcích každého hokejisty i hokejistky.

Český svaz ledního hokeje pro každého, kdo se rozhodne stát aktivním hokejistou a nedovršil věku 10 let a klub LHK Jestřábi Prostějov jej zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (ČSLH), daruje poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM. Jedinou podmínkou k získání poukazu je být v momentu registrace do ČSLH zapsán do projektu Pojď hrát hokej.

Formuláře na zápis do projektu je možné vyzvednout na sekretariátu klubu od 9. 1. 2017. Pro ty, kteří se registrují do projektu, bude připraven nefalšovaný reprezentační dres.

Je také možno zaregistrovat se prostřednictvím tištěného formuláře, přímo na akci Týdne hokeje, která bude 25. 1. 2017 v Prostějově od 16 hodin.

"Prostřednictvím e-mailu vám pak poukaz zašleme, a to přibližně do jednoho měsíce po provedení registrace do ČSLH. Součástí e-mailu, který obdržíte, bude i slevový poukaz v hodnotě 1500 Kč s vašimi údaji a unikátním kódem. Tento poukaz si jednoduše vytisknete a uplatníte ve vybraných hokejových obchodech. S vytištěným poukazem zajdete na vybrané prodejny s hokejovým vybavením a tam slevu uplatníte. Seznam prodejen vám bude poslán společně s poukazem a bude se postupně rozšiřovat, abychom vám co nejvíce zjednodušili cestu k prvnímu hokejovému vybavení. Platnost poukazu je šest měsíců od data jeho vystavení. Poukaz je nepřenosný a platí pouze při nákupu hokejové výstroje CCM (brusle, hokejka, jednotlivé chrániče, helma, ribano - sportovní textil)," upozorňuje klub. (red) 

Poslat nový komentář