Masáže pomohou zádům i lymfě, říká Monika Řezáčová

Masáže pomohou zádům i lymfě, říká Monika Řezáčová
Foto Monika Řezáčová
Další fotky: 
Masáže pomohou zádům i lymfě, říká Monika Řezáčová

V suterénu polikliniky v Trávnické ulici v Prostějově naleznete od listopadu Moniku Řezáčovou. Masérka, která se oboru věnuje několik let, působila i v Lázních Slatinice. Nyní své služby nabízí zákazníkům z našeho regionu.

Masáže jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod. Jsou velmi prospěšné a mají řadu příznivých účinků, pozitivně ovlivňují většinu lidského organismu. Dochází k celkovému uvolnění, odstranění únavy a stresu. Masáž nám pomáhá odstraňovat energetické blokády a tím dává člověku velkou šanci dosáhnout vnitřního klidu a zkvalitnění jeho života. Masáž je prostředek k odstranění bolesti, navození dobré nálady a pohody pro povzbuzení energie a k zotavení svalstva. Zvyšuje prevenci úrazů a různých zdravotních obtíží (např. bolesti svalů, šlach a kloubů). V dnešní době je masáž považována za vynikající léčebný postup, vhodný proti vznikajícím traumatům a nemocem a je také vhodným prostředkem v boji proti stresu a napětí.

"Dělám mimo jiné masáže zad, šíje, končetin, ramenou, celého těla či after eight. To je masáž s peprminto-čokoládovým olejíčkem s tahy, které kopírují osmičky. Je to speciální relaxační masáž zad, moc příjemná i na uvolnění. Čokoláda se uvolňuje do těla a má účinky jako afrodiziakum. Zákaznice si oblíbily i masáže lymfatického systému obličeje a dekoltu, které regulují otoky a vrásky," vypočítala Monika.

Otevřeno je od pondělí do pátku, na masáž je nutné se předem telefonicky objednat na čísle 606750041. 

A vy čtěte pozorně, chystáme bleskovou soutěž o dárkový poukaz! (red)

Poslat nový komentář