Ustlala si na WC v baru, přítel prokopl dveře

Ustlala si na WC v baru, přítel prokopl dveře
Foto MP

V úterý 18. dubna před osmou hodinou večer přijali prostějovští strážníci žádost od Policie ČR o prověření události v provozovně, kde měla mít obsluha nespecifikované problémy s hostem. 

"Do baru byla vyslána hlídka. Ta zjistila, že na toaletě se uzamkla jedna z návštěvnic a déle jak půl hodiny nereaguje na žádné vnější podněty. Před příjezdem strážníků se příteli uzamčené ženy podařilo dveře kopem poškodit. Na žádost hlídky byli přivoláni hasiči, kteří  dveře otevřeli. Uvnitř se nacházela spící žena," popsala situaci strážník Tereza Greplová. Po probuzení žena uvedla, že nemá žádné zdravotní komplikace, ale pouze usnula vlivem požití většího množství alkoholu. Za prokopnuté dveře pociťovala vlastní odpovědnost, proto škodu sama od sebe uhradila.  

"Přítel jednatřicetileté ženy se během řešení situace choval vulgárně, dokonce se pokusil fyzicky napadnout jednoho z přítomných hostů. Proto byl strážníky vyzván k zanechání protiprávního jednání a prokázání totožnosti. Po neuposlechnutí výzvy byly použity donucovací prostředky (hmaty). Následně byl vyveden ven z prostor a převezen ke zjištění totožnosti na Policii ČR," dodala Greplová.

Celá záležitost byla předána příslušnému správnímu orgánu k dořešení. Za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci má komise pro projednávání přestupků možnost třiatřicetiletému muži udělit pokutu do 10. 000 Kč. (red)

Poslat nový komentář