Prostějovská rodačka je ve finále Miss Czech Republic!

Prostějovská rodačka je ve finále Miss Czech Republic!
Foto missczechrep.cz

Již 13. května bude vyhlášen další ročník české soutěže krásy Miss Czech Republic. Jednou z jedenácti finalistek, které budou bojovat o titul královny krásy, je i prostějovská rodačka Veronika Dočkalová.

Šestadvacetiletá, 179 centimetrů vysoká dívka, pracuje jako redaktorka se zaměřením na showbyznys. Milovnice maminčiny svíčkové se od malička věnuje sportu, byla vedená k atletice a dělala i orientační běh. Podle vlastních slov má talent na zpívání.

K účasti v soutěži ji vyzvala prezidentka Miss Taťána Makarenko. „Když jsem byla menší, měla jsem sen být modelkou, pak mě to přešlo. Ale Miss Czech Republic není jen o modelingu, ale i o všeobecném seberozvoji, který není nikdy na škodu," říká Veronika.

Pokud by zvítězila, otevřelo by jí to dveře do „většího“ světa, ve kterém „Chtěla bych tady být pro lidi, kterým bych byla ráda díky svým životním zkušenostem inspirací a oporou. Pokud bych se umístila na jednom z vítězných stupínků, pak bych udělala vše pro to, abych co nejlépe a s hrdostí reprezentovala nejen sebe, ale i organizaci, ve které bych zanechala zapamatovatelný podpis,“ doplňuje.

Svůj hlas jí můžete dát na https://www.missczechrep.cz/finalistky/2023-3-veronika-dockalova. (ber)

Poslat nový komentář