Vyrazte na módní přehlídku. Již ve čtvrtek!

Vyrazte na módní přehlídku. Již ve čtvrtek!
ilustrační foto FB svatební salon Marilyn

V rámci Prostějovského kulturního léta se na hlavním náměstí v centru chystá stejně jako loni módní přehlídka. Tentokrát ve čtvrtek 18. srpna od 18 hodin uvidí návštěvníci i řadu historických kostýmů, jelikož se akce částečně ponese v duchu oslav Pernštejnského roku.

„Opět jsme se obrátili na prostějovské výrobce i prodejce, tentokrát nás čekají nejen dlouhodobě zapojení výrobci i prodejci, ale i nově spolupracující obchody. Myslím si, že na své si přijdou všichni návštěvníci. Módní přehlídka bude i připomenutím oslav pěti set let od položení základního kamene prostějovského zámku, tedy nás čekají i historické oděvy z pernštejnské doby, ale těšit se můžeme i na spodní prádlo, společenské i casual šaty, stejně jako svatební módu,“ prozradila PvNovinkám náměstkyně primátora Milada Sokolová. 

I letos v průběhu přehlídky vystoupí host, kterým je tentokrát Nina Horáková. „V současnosti pražská herečka, jejíž herecké umění jsme mohli obdivovat už v prostějovském Divadle Point,“ doplnila Sokolová.

Přijďte, nebudete litovat. Čeká vás spousta krásných modelů a neméně krásných modelek! (ber)

 

Poslat nový komentář