Vyhlašujeme anketu o titul NEJVĚTŠÍ PROSTĚJOVAN

Vyhlašujeme anketu o titul NEJVĚTŠÍ PROSTĚJOVAN
ilustrační koláž

Regionální zpravodajský portál Prostějovské Novinky společně s Okrašlovacím spolkem města Prostějova vyhlašují anketu o titul NEJVĚTŠÍ PROSTĚJOVAN.

V anketě zvítězí osobnost, která získá ve finálovém kole ankety nejvíce hlasů. Může to být kdokoliv z historie a současnosti, kdo se narodil, žil nebo působil na území Prostějovska, a kdo se zasloužil o společenství v regionu, významně ovlivnil jeho život, či svým věhlasem propagoval Prostějov a náš region za hranicemi. 

Do ankety může nominovat osobnost kdokoliv. Své návrhy zasílejte do 5. února 2012 na e-mail: redakce@pvnovinky.cz. Organizátoři ankety si vyhrazují právo navrženého kandidáta vyřadit z důvodu nesplnění kritérií.

Ze všech navržených osobností bude hlasováním na stránkách internetového zpravodajského portálu pvnovinky.cz rozhodnuto o finálové desítce. Finálové hlasování proběhne opět na stránkách portálu pvnovinky.cz, hlasy z nominací se do finále nezapočítávají. Vítězem se stane osobnost, která ve finálovém hlasování získá největší počet hlasů.

V rámci trvání ankety budou představeny další doprovodné soutěže. Sledujte pvnovinky.cz

(red)

Poslat nový komentář