Jiří Krampol a Petr Michek otevřeli v Prostějově občanskou poradnu

Jiří Krampol a Petr Michek otevřeli v Prostějově občanskou poradnu
Foto archiv občanská poradna

V úterý 1. listopadu 2016 zahájila v Prostějově činnost Občanská poradna Jiřího Krampola a Petra Michka. Poskytuje službu základního sociálního poradenství, rady, informace a pomoc lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci nebo kterým taková situace hrozí. Poradna rovněž usiluje o to, aby občané netrpěli neznalostí svých práv a povinností nebo dostupných služeb, zejména služeb sociálních.

Herec Jiří Krampol se tak symbolicky vrací do kraje svého dětství a svých předků, neboť prázdniny v dětství vždy trávil u dědečka a babičky v Kandii u Laškova. A dojmy z dětství se nezapomínají. Ty nás doprovázejí celým životem.

Petr Michek je právník, podnikatel, politik a myslivec, který si oblíbil krajinu v okolí Konice, Přemyslovic a Stražiska. Zde uprostřed neporušené přírody našel klid a inspiraci pro podnikání. Čertovy rybníky pod Konicí u Čunína, které provozuje, se staly jeho potěšením a místem, kde tráví čas se svými dětmi.

Občanská poradna Jiřího Krampola a Petra Michka v Prostějově je umístěna v uličce, která vede z náměstí T. G. Masaryka č. 5 směrem k Úprkově ulici. Své služby veřejnosti prozatím nabízí ve dnech pondělí až středa od 10 do 16 hodin.

Kontakty: Telefon: 725 580 715, e-mail:info@opkm.cz, www.opkm.czwww.petrmichek.cz (PR)

Poslat nový komentář