Venoušek se uzdravuje. A děkuje dárcům!

Venoušek se uzdravuje. A děkuje dárcům!
ilustrační foto útulek LOZ Olomouc

O osudu pejska, kterého 14. února srazilo auto, PvNovinky informovaly. Řidič ujel, pejska se ale ujala slečna, která vše viděla. Venoušek skončil v útulku Ligy na ochranu zvířat v Olomouci a musel na operaci. Přihlásil se i jeho bývalý majitel, Venouška alias Bona ale již nechtěl.

„Venoušek je zlatíčko, hrozně milý psík,“ nechala se slyšet vedoucí útulku Hana Dědochová. Stehy už má vytaženy, podle veterináře by ale měl být ještě týden držen na malém prostoru, aby se omezil pohyb a vše srostlo, jak má. Pak se uvidí, jak zvládne chůzi a pohyb. Už nyní se útulku přihlásila řada zájemců o Vendovu adopci.

Operaci a následnou péči slíbil uhradit Odbor životního prostředí města Prostějova. „Faktura za ošetření činí 5 408,- Kč a 1000,- Kč jsme zaplatili za podložky, límce a převoz na veterinu. Děkujeme dárcům za přispění na jeho péči, jmenovitě Svobodová R. 1000,- Kč, Jorničková I. 300,- Kč, Pešáková D. 200,- Kč,“ vypočítala Dědochová.

Pokud některý z dárců není uveden a na Vénu přispěl, je to proto, že nebyla identifikována platba, tj.chyběl VS (evidenční číslo psa) a nebylo ani ve zprávách pro příjemce napsáno, že se jedná o přispění na Vénu. Pokud se tedy některý z dárců tady nenašel, stačí napsat na e-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz , kdy a jakou částkou přispěl, a z jakého účtu a chyba bude napravena.

Díky všem, kdo sledují Vénův příběh, a pomohli, když to bylo nejvíce třeba... Teď již jen držet pěsti, ať mu to zase běhá a ať najde ten nejúžasnější domov. (ber)

Poslat nový komentář