Ohař Tony stále nenalezen!

Ohař Tony stále nenalezen!
Foto FB

Jak PvNovinky informovaly, od 27. února hledají nešťastní majitelé německého drátosrstého ohaře. Slyší na jméno Tony a ztratil se v Přerově - Žeravicích. Podle majitelky psa zřejmě někdo ukradl na objednávku. 

Dvouletý Antony je černý bělouš s bílými plotnami, váží cca 38 kg. Na své jméno slyší, nemá obojek ani čip, ale má tetování v uchu.  

"Tony, dle rodokmenu Anthony, byl členem naší rodiny. Teď 18. dubna to budou dva roky, co jsme si ho dovezli  z Plzně," říká nešťastná majitelka. Antonyho ztrátu konzultovala s chovatelkou paní Černou, tak i s ostatními kynology a myslivci v okolí. "Všechny možné spolky, organizace, útulky, policie, psí detektivové atd. o naší ztrátě ví. Nikdo ho nikde neviděl a za tu dobu by se již sám vrátil, kdyby utekl. Jenže on neutekl, je jasné, že byl ukraden na objednávku," vysvětluje.

"Bohužel pro něj byl exteriérově krásný pes, tohoto zbarvení se jich rodí málo a po pracovní stránce nemluvím. Nejde o peníze, jde o ten čas, trpělivost, péči a lásku. A najednou je to pryč," dodává majitelka.  

Za Tonyho nalezení majitelé nabízejí  odměnu pět tisíc korun. Pokud jste Tonyho někde viděli, kontaktujte Barboru Fuchsovou na tel. 732 544 924. A sdílejte, prosíme! (ber)

 

Poslat nový komentář