Véna čeká na nového pána

Véna čeká na nového pána
Foto LOZ Olomouc

Venouška nalezli  v únoru v Prostějově sraženého autem. Lidé, kterým jeho osud nebyl lhostejný, pejska vzali k sobě a nadále jsou s olomouckým útulkem, kde skončil, v kontaktu. Na nový domov ale Véna pořád čeká.

"Véna přišel do olomouckého útulku v půlce února, s tím, že byl sražený autem. Udělal se rtg snímek a bylo rozhodnuto, že Véna musí podstoupit operaci. Dokonce do útulku volal pán, co tvrdil, že Véna byl jeho, ale že jej zrovna v den jeho úrazu někomu daroval, komu, však nebyl schopen říct. Jediné, co jsme se tedy dozvěděli, že se jmenoval u něj Bono, že jsou mu dva roky a že je to kříženeček stafbulíka s čivavou," říká vedoucí útulku Hana Dědochová.

Operace se zdařila a Venoušek se znovu učí chodit na všechny čtyři nožky. Hledá domov, kde bude mít své místečko v kruhu rodiny, v teplém pelíšku, s tím, že nový páneček musí počítat s tím, že z psíka nebude mít žádného velkého sporťáka. Také s jeho nožičkami hrozí další zdravotní komplikace.

Je jedno, zda měl Véna smůlu jen na jednoho pánečka nebo na dva, důležité je, aby v tuto chvíli našel milující domov. Je to psík maličký, velmi kontaktní, milý, milující společnost člověka. Nechcete ho? (ber)

Poslat nový komentář