V neděli startuje v Krumsíně DRMOLA OPEN 2012

V neděli startuje v Krumsíně DRMOLA OPEN 2012
ilustrační foto

V neděli 27. května se koná v petanque aréně v Krumsíně Mistrovství Československa dvojic – Drmola OPEN 2012. Ve 14 hodin zahajuje čtyřkolová soutěž ve hře do 11 bodů.

 

Ač se zdá koulení jednoduchým a nenáročným sportem, není to žádná procházka růžovým sadem a hráči se pěkně zapotí. Jediná sportovní rekvizita – koule - totiž váží třičtvrtě kila, takže celodenní potenciál hráče na turnaji je až dva a půl metráku naházeného železa. Přesto je to sport oblíbený, pohodový a v Krumsíně je vyhlášená takřka rodinná atmosféra.

Na krumsínské turnaje se sjíždí desítky hráčů z celé republiky i ze zahraničí. Přijedou třeba na  nedělní tréninky, nebo na některé vybrané turnaje, nebo taky naprosto pravidelně, aby se prokouleli soutěžním systémem turnajů a bojovali o nejlepší umístění. 

Turnaj Drmola Open je pod patronátem rozvětvené rodiny Drmolovy, sportovní náčiní dostanou zájemci zapůjčit, bude o ně pečováno nejen po stránce sportovní, ale i gastronomické a zábavné. Zváni jsou všichni, mistrem se přece může stát i úplný začátečník!     

(jap)

 

Neděle, Květen 27, 2012 - 14:00

Poslat nový komentář