Po Petře Kvitové se slehla zem?!

Po Petře Kvitové se slehla zem?!
ilustrační foto FB Petra Kvitová

 

Bezmála čtrnáct dní uplynulo od chvíle, kdy Petra Kvitová naposledy komunikovala přes sociální sítě se svými fanoušky. Poté, co oznámila, že kvůli únavě nebude hrát prestižní turnaj v americkém Indian Wells, se po české tenisové jedničce slehla zem. Nyní, právě před hodinou, se nová reakce na FB objevila.

Petřino dosavadní mlčení dává prostor k celé řadě spekulací. Přes těhotenství až po syndrom vyhoření. Mediální zástupce Kvitové Karel Tejkal v médiích pouze vysvětlil, že tenistka odjela odpočívat na dovolenou, pravděpodobně se svým přítelem hokejistou Radkem Meidlem.

„Petra odpočívá v teple s někým, s kým je jí dobře, a aby byl účinek co největší, drží se mimo dosah internetu a většinu času i mobilního telefonu,“ uvedl Tejkal pro deník Sport. Kdy se vrátí do tenisového kolotoče nechtěl předjímat. 

Aktuálně se na jejím FB profilu objevila nová informace: "Moc me to mrzi, ale muj aktualni stav jeste neumoznuje plne herni nasazeni na turnaji v Miami. Svou pripravu smeruji k tomu, abych byla plne k dispozici FedCupovemu tymu na semifinalovy duel s Francii. Miami Open je skvely turnaj a moc se tesim, az se tam pristi rok vratim", uvedla Kvitová.

(red)

Poslat nový komentář