Hanácké pivní slavnosti budou v září!

Hanácké pivní slavnosti budou v září!
ilustrační foto plakát

Vládní zákaz akcí se nevyhnul ani Prostějovu a z důvodu aktuální situace nebylo možné uskutečnit tradiční Pivní slavnosti v plánovaném termínu, což bylo 9.5.2020. I přes to, že doposud není jasně stanoveno, od kdy bude se bude možno na plno bavit apod., je jasné že pandemie ustupuje a proto organizátoři naplánovali náhradní termín akce.

"Jelikož dříve padlo prohlášení, že přes léto nebudou festivaly možné, pro jistotu jsme tedy volili termín až v září, tedy první víkend po prázdninách - 5.9.2020. Podařilo se nám zajistit, aby akce proběhla v de facto nezměněném provedení - co do kapel, pivovarů i burger pointů. Nechybět bude ani víno truck od Hrušky a další zábava, virtuální realita apod. Prostě vše, co mělo být na jaře," vzkazují organizátoři.  Již zakoupené vstupenky a výherní i partnerské vstupenky zůstávají v platnosti (i s původním datumem). Předprodej byl prodloužen na nový termín, kdy jsou vstupenky k dispozici na https://www.smsticket.cz/vstupenky/21257-hanacke-pivni-slavnosti.  

Záštitu nad akcí převzala náměstkyně primátora Milada Sokolová. "Děkujeme všem za dosavadní podporu a věříme, že i v září dorazí co nejvyšší možná účast na netradiční podzimní pivní slavnosti," dodávají pořadatelé. (red)

Poslat nový komentář