Ještě dnes bude až 22 stupňů. O víkendu se mírně ochladí

Ještě dnes bude až 22 stupňů. O víkendu se mírně ochladí
ilustrační foto ber

Teplé jarní počasí z předešlých dnů vydrží i nadále. Do konce pracovního týdne bude podle meteorologů rtuť teploměrů ukazovat okolo dvaceti stupňů, maximální denní teploty stoupnou až k 22. Na víkend se lehce ochladí, hned v pondělí se teploty opět zvednou.

V noci na pátek bylo jasno nebo skoro jasno, ale k ránu od severozápadu přibývá oblačnosti vysokých pater na polojasno. Nejnižší teploty 5 až 1 °C, v údolích kolem -1 °C, místy přízemní mrazíky.

V pátek předpověď ukazuje polojasno, od severozápadu přechodně oblačno. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C.

Během soboty bude polojasno až oblačno, ojediněle, na severovýchodě a východě místy přeháňky. Večer ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, při slabším větru až 3 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C, na jihu a jihovýchodě až 18 °C.

V neděli pak meteorologové očekávají jasno až polojasno, během dne až oblačno. Nejnižší noční teploty 4 až 0 °C, při uklidnění větru až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 17 °C.

V pondělí můžete čekat jasno až polojasno, postupně od západu přibývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka ukazuje převážně oblačno, místy přeháňky, zpočátku ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 8 až 3 °C. Nejvyšší denní teploty v úterý 17 až 22 °C, v dalších dnech 13 až 18 °C. (Zdroj ČHMÚ)

 

Poslat nový komentář