Finalisté Podnikavé hlavy se představí on-line

Finalisté Podnikavé hlavy se představí on-line
ilustrační foto plakát

Sedmdesát tisíc korun, kancelář na rok a konzultace od profesionálních mentorů. To všechno letos čeká na vítěze již tradiční soutěže pro mladé a kreativní podnikatele Podnikavá hlava.

Soutěž pořádá již po jedenácté Vědeckotechnický park Univerzity Palackého (VTP UP). Ke vstupu do soutěžního klání se stačí zaregistrovat na stránkách www.podnikavahlava.cz a zapracovat na svém podnikatelském záměru! Před i během jeho sepsání je možné ho konzultovat online s mentory VTP UP a poradit se s nimi o obsahu i formě písemných podkladů.

Tradiční soutěž Podnikavá hlava, pořádaná Vědeckotechnickým parkem Univerzity Palackého v Olomouci, je určena budoucím, začínajícím i zkušenějším podnikatelům. Do finále postupuje 10 vybraných finalistů. Ti své projekty představí on-line formou odborné porotě dne 28. 5. 2020 a ještě ten den se dozví, kdo vyhrál. Soutěžící s vítězným projektem mají dále příležitost prezentovat ho před účastníky olomoucké konference UP Business Camp, která se koná v listopadu 2020.

Soutěž Podnikavá hlava je pořádána pod záštitou Olomouckého kraje, za jeho finanční podpory a také za finanční podpory generálního partnera Komerční banky.  (red)

Poslat nový komentář