Markéta je hodná holka. Pouze ve vleku "velké lásky"!

Markéta je hodná holka. Pouze ve vleku "velké lásky"!
Foto PČR

 

Přesně týden rodiče postrádají patnáctiletou Markétu Ručilovou. Dívka, která z domova odešla už podruhé v krátké době, je podle jedné z nejbližších příbuzných ve vleku „velké lásky“.

„Markétka je hodná holka, nikdy s ní nebyly problémy. Starala se a stará o dva mladší sourozence, pomáhala doma. Jenže se zamilovala do nesprávného kluka a s tím se jí otevřel jiný svět,“ sdělila PvNovinkám jedna z nejbližších dívčiných příbuzných. Když utekla poprvé, vrátila se za pár dnů sama. I tehdy po ní pátrali policisté. „Kde byla, se nechlubila, ale mysleli jsme, že to tím skončilo. S rodiči si to vyříkala, a tak je ani nenapadlo, že by to udělala zas,“ dodala žena, která pevně doufá, že i tentokrát se Markéta vrátí domů sama a v pořádku. Netají se ale tím, že celá rodina žije ve velkém strachu, který se hodinu od hodiny zvětšuje.

Policie pátrá

Stejně jako rodiče, i policisté po Markétě stále pátrají. „Dívka je zdánlivého stáří 15 let, střední postavy. Je vysoká mezi 160 – 165 cm. Vlasy má tmavě červené, v délce po lopatky. Oči má hnědé. Naposledy ji viděli rodiče ve středu 20. listopadu 2013 kolem půl sedmé ráno, když odcházela z místa trvalého bydliště do školy. Od té doby o sobě nedala vědět a její mobilní telefony jsou nedostupné", potvrdila znovu informaci Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

V době odchodu měla na sobě černý kabát do půli stehen s 3 centimetrovým opaskem, tmavěmodré rifle a světle modré tenisky.

Jakékoliv informace k pohybu, pobytu či výskytu pohřešované dívky mohou občané sdělit v pracovní dobu 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 781 326, na kteroukoliv policejní služebnu, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (ber)

Poslat nový komentář