Jana Kostelníková: Přijdu včas děkuje svým partnerům!

Jana Kostelníková: Přijdu včas děkuje svým partnerům!
ilustrační foto archiv PvNovinky

Jménem našeho spolku Občanského sdružení „ PŘIJDU VČAS“ děkujeme všem našim sponzorům, kteří nám pomohli dokončit dvouletý projekt v našem městě Prostějov.

Olomoucký kraj s námi spolupracuje od roku 2009 a vždy nás finančně podpořil. Jedná se již o šestou akci a je tak příkladem pro další kraje naší republiky. Velkým přínosem pro zdar akcí byl vstřícný postoj zastupitelstva města, bez kterého bychom nedosáhli na finanční podporu magistrátu Prostějova a nedostali povolení k instalaci. Též bez podpory našich firem a podnikatelů by nebyla možná realizace projektu. Obzvláště v dnešní době se snažíme oslovovat nové podnikatelské subjekty, abychom dali možnost i ostatním spolkům s nimi spolupracovat.

S firmou MUBEA se podařilo uskutečnit první pokus zadat výrobu kovového stojanu studentům v rámci praxe a ukázalo se to jako vynikající nápad. Jdeme tedy tímto směrem i v jiných městech a podporujeme tím technické učební obory, které nejsou tak lukrativní pro mladou generaci.

Věrnost firem KENDRION, HYPS, STRABAG, INTERFORST je pro nás zárukou, že děláme správnou věc přínosnou nám všem.

Na realizaci poslední akce se podílely firmy SATOP, HANÁCKÉ ŽELEZÁRNY, AQSTYL, FTL, ŠÁLEK, CEHA, AUTOŠKOLA KOČÍ, HABRO, LASKI, KRBY CZ. Je úžasné, kolik firem pomohlo s realizaci projektu „PŘIJDU VČAS“ avšak bez našeho mediálního partnera, PROSTĚJOVSKÉ NOVINKY, byste se to ani nedozvěděli.

Naše srdečné poděkování patří všem, kteří pomáhali, pomáhají a jsou ochotni vynaložit své vydělané peníze na obecně prospěšnou věc.
S úctou a uznáním VŠEM

Jana Kostelníková, předsedkyně spolku Občanské sdružení „PŘIJDU VČAS“

Poslat nový komentář