Tip na výlet. Pouť u olomoucké Šantovky nabízí adrenalinové atrakce a bohatý program

Tip na výlet. Pouť u olomoucké Šantovky nabízí adrenalinové atrakce a bohatý program
ilustrační foto plakát

Milovníci zábavy a adrenalinu mají do poloviny října možnost navštívit největší pouť v Olomouci, která přivezla před Galerii Šantovku velkolepé atrakce. Na ploše deset tisíc metrů čtverečních vás čekají nejrůznější druhy kolotočů pro velké i malé návštěvníky. Chybět nebudou ani víkendové koncerty, které celou zábavnou jízdu ještě více umocní.

„Jde již o třetí ročník Olomoucké pouti, která nemá ve městě obdoby. Každý rok se těší mimořádné popularitě a ohlasy návštěvníků jsou skvělé. I proto se snažíme spolu s organizátory program každý rok vylepšovat a naše hosty potěšit unikátními atrakcemi, jako je například vystřelovací koule zvaná Jumping," říká ředitelka obchodního centra Michaela Mitáčková.

Galerie Šantovka nabízí na program také speciální slevovou akci. „Pokud u nás nakoupíte nad 500 korun, získáváte volnou jízdu na vybraných atrakcích zdarma. Stačí na infostánku v pasáži obchodního centra předložit účtenku z nákupu v této hodnotě a jízda je vaše,“ říká dále ředitelka nákupní galerie.

Na návštěvníky čeká každý víkend hudební vystoupení. Na pódiu mohou vidět revival Michala Davida, Elvise Presleyho, kapely ABBA či Boney M. Na programu je také stále více populární Travestie show. Pouť vyvrcholí koncertem oblíbeného zpěváka Jana Bendiga.

Provozní doba  po-pá 14.00 - 22.00 hodin, so-ne 10.00 - 22.00 hodin. Provozní doba pouti může být za nepříznivého počasí upravena. (red)

Poslat nový komentář