Prostějovští uživatelé Rekol mohou pojmenovat sdílená kola sami!

Prostějovští uživatelé Rekol mohou pojmenovat sdílená kola sami!
Foto Rekola

Společnost Rekola Bikesharing už 1. března spustí v Prostějově provoz oblíbené služby sdílených jízdních kol a umožní uživatelům, aby pro její kola vybrali jména!

Rekola jsou typická svojí růžovou barvou, ale také tím, že každé z nich má své vlastní jméno. „Kola se vždy snažíme pojmenovávat s odkazem k městu, ve kterém jezdí. V Prostějově se uživatelé budou moci projet třeba na kolech Otto Wichterle, Edmund Husserl nebo Jiří Wolker, která nesou jména slavných místních rodáků. Chtěli bychom však zapojit i širokou veřejnost a dát uživatelům možnost pojmenovat kola, na kterých budou po městě jezdit,“ říká Vítek Ježek, zakladatel společnosti Rekola.

Jména kol se zobrazují přímo v aplikaci a u každého z nich je i podrobnější popis, díky kterému se uživatel dozví, jak jméno vzniklo, případně nějakou zajímavost o městě. „Na konci roku uživatelům také ukazujeme statistiky, na kterém kole se projeli nejčastěji,“ doplňuje Ježek.

Pojmenovat rekolo je jednoduché. Stačí se připojit k Facebookové skupině Rekolíme v Prostějově, kde se uživatelé vždy dovědí také nejnovější informace k samotnému provozu, a návrh vložit jako komentář k příspěvku, který je k tomu určený. (red)

Poslat nový komentář