Město bude jednat s majiteli pozemků pro severní obchvat

Město bude jednat s majiteli pozemků pro severní obchvat
ilustrační foto Zdroj ČT24

I když dlouho plánovaný a ještě víc očekávaný severní obchvat města je plně v kompetenci Olomouckého kraje, který je investorem této nákladné akce, město Prostějov hodlá také přispět určitým podílem. Chystá se hromadně oslovit všechny majitele dotčených pozemků s nabídkou setkání.

„Po jednání Rady Olomouckéhjo kraje jsme se rozhodli oslovit všechny majitele dotčených pozemků a požádat je o společné setkání. Tam jim nabídneme buď přímý odkup, nebo sepsání smlouvy o smlouvě budoucí,“ uvedla primátorka Prostějova Alena Rašková.

„I když je to akce Olomouckého kraje, vnímáme ji jako velmi důležitou,“dodala Rašková s tím, že v současné době město zjišťuje adresy všech vlastníků. Samotné setkání by se mělo uskutečnit na přelomu března a dubna. (ber)

Komentáře

Sakra už aby to bylo hotovo, aby jsme nedopadli jak v Přerově.

Mě by zajímalo jak bude řešeno křížení s cyklostezkou do Smržic. Neví někdo?
Nijak, bude připraven sběrný vůz a přejetí cyklisté budou odváženi do krematoria Olomouc, bicykly potom do sběru šrotu.

Mě by zajímalo jak bude řešeno křížení s cyklostezkou do Smržic. Neví někdo?

Co to tady plácáte za nesmysly? Již v roce 2010 slíbil pan Ing.Tesař, tehdejší starosta města, že nejpozději do roku 2010 to bude hotové. V roce 2010 slíbil pan Pišťák, že to bude "brzy" a v roce 2016 se začínají zjišťovat vlastníci pozemků? Co dělal na krajském úřadě exnáměstek hejtmana Dr.Mačák (soc-dem.) kromě přijímání darů a psaní přitroublých rýmovánek? Hlavně na setkání nezapomeňte pozvat manžele Hirsch, pobyt neznámý. Stačí jeden majitel, co si postaví hlavu a budete koukat jako pan Pišťák, když byl přistižen, že vzal dar 250.000,- Kč a nikdo neví proč!

Poslat nový komentář