Vyzkoušejte Týden hokeje s SK Prostějov 1913. Už ve čtvrtek!

Vyzkoušejte Týden hokeje s SK Prostějov 1913. Už ve čtvrtek!
ilustrační foto plakát

Ve čtvrtek 25. ledna od 16 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. SK Prostějov 1913 ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na zimním stadionu v Prostějově akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Stačí si přinést jen brusle, helmu a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pana Martina Kužílka (telefon: 777 666 643, e-mail: nabor@skprostejov1913.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. (red)

Poslat nový komentář