Myslíte si, že slepota izoluje? Omyl!

Myslíte si, že slepota izoluje? Omyl!
ilustrační foto tyflocentrum-oc.cz

 

Myslíte si, že když nevidíte, nemůžete jít na nákup nebo do divadla a být pouze zavření doma? Omyl! Přijďte 18. října do prostějovského zámku do prostor ZUŠKy. Přesvědčíte se o opaku, pobavíte se skupinami divadelní improvizace O.Li.V.Y. a Ol.Í.H.Ně, zcela jistě se dozvíte spoustu zajímavostí a ještě přispějete na dobrou věc.

 

(Ne)viditelná keramika. Tak se jmenuje prodejní výstava a divadelní představení, které se uskuteční potmě. "Vstupné je dobrovolné, v jeho ceně je zahrnut jeden kus keramiky, vyrobené těžce zrakově postiženými, potmě. Takže si kromě dobrého pocitu i něco zajímavého odnesete," přidala pozvání koordinátorka Tyflocentra Martina Rybaříková. Návštěvníci si od 17:15 do 18:15 budou moci zakoupit keramiku, vyzkoušet kompenzační pomůcky a dozvědět se více o problematice nevidomých a slabozrakých. Od 18:30 do 19:45 hodin se pak uskutešní zápas v divadelní improvizaci potmě.

Výtěžek z této benefiční akce, kterou pořádá TyfloCentrum Olomouc a sociální firma Ergones za podpory Nadace OKD, bude věnován na podporu nevidomých a slabozrakých. (red)

 

Poslat nový komentář