Soutěž o lístky na Tourism expo!

Soutěž o lístky na Tourism expo!
ilustrační foto
Další fotky: 
Soutěž o lístky na Tourism expo!
Soutěž o lístky na Tourism expo!
Soutěž o lístky na Tourism expo!
Soutěž o lístky na Tourism expo!

 

První výstava v novém pavilonu A Flory Olomouc nabídne pestrou nabídku dovolených pro všechny věkové kategorie, tipy pro sportovce, milovníky adrenalinu, ale i dovolenkáře dávající přednost pohodlí. 19. ročník Tourism Expo 2014 se bude konat ve dnech 14. – 16. února.

Na výstavě se představí zástupci cestovních kanceláří, agentur, dopravních kanceláří, ubytovacích a stravovacích zařízení, lázní, sanatorií, kulturně poznávacích zařízení a institucí. Návštěvníci budou mít příležitost se hned na začátku nového roku seznámit s čerstvou nabídkou domácích a zahraničních dovolených, poznávacích a léčebných pobytů, sportovních programů, vybavení a potřeb pro volný čas.

„Tourism Expo je rovněž přehlídkou regionálních turistických zajímavostí, památek, folkloru, tradic a zvyků. Chuťový cestopis doplní regionální nabídku o místní kulinářské speciality,“ přidala pozvání mluvčí výstaviště Zuzana Studená. .

Doprovodný program nabídne soutěže, módní přehlídky, taneční vystoupení, sportování, programy pro zdraví, poradny, ukázky rekondičních a relaxačních cvičení, cestovatelské besedy a výstavy fotografií. „Návštěvnicky přitažlivá bude nabídka Pevnosti poznání olomoucké Univerzity Palackého s geocatchingem, chemickými pokusy, či pálivou „chilli“ nabídkou, kterou si odvážlivci mohou vyzkoušet takřečeno „na vlastní ústa“,“ dodala Studená. Premiérovou novinkou výstavy je velká Čokoládová show, festival čokolády a sladkých drobností s vařením a ochutnávkami.

Pokud se chcete na výstavu podívat zadarmo, pošlete do 12. února na adresu redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kolikátý ročník Tourism expo se letos koná. Pro pět vylosovaných máme k dispozici lístky pro dvě osoby. Vstupenky jsou navíc slosovatelné a tak máte možnost vyhrát zájezdy a další zajímavé ceny. (ber)

Poslat nový komentář