Znáte sociálně znevýhodněnou rodinu, které zdarma opravit dům či byt? Čtěte!

Znáte sociálně znevýhodněnou rodinu, které zdarma opravit dům či byt? Čtěte!
ilustrační foto internet

 

S více než zajímavou informací se na PvNovinky obrátila Jana Seifriedová, majitelka agentury Seja. Společnost, se kterou spolupracuje, v současné době připravuje humanitárně-dokumentární pořad ve stylu Jak se staví sen, který se bude vysílat v prosinci na jedné z českých komerčních televizí. A hledá do něj sociálně znevýhodněnou rodinu.

"Jde o dokument, ve kterém skupina architektů a stavařů pomůže sociálně znevýhodněné rodině, která má potíže s bydlením, tím, že jim zdarma upraví byt či dům tak, aby vyhovoval jejich potřebám. Jedná se o investici v řádech statisíců a celý pořad bude natáčen po dohodě a konzultaci se všemi protagonisty, aby ve finále vznikl velmi pozitivní pořad," vysvětlila Jana Seifriedová.

"Pro tento účel hledáme rodinu s dětmi (nebo maminku samoživitelku/prarodiče s vnoučaty, vdovce, apod.), kteří bydlí v rodinném domku nutně potřebujícím rekonstrukci (může být i byt, jen je potřeba, aby byl vícepokojový, jinak lze rekonstrukci těžko natočit). V rodině by mělo být minimálně 4-5 lidí, kteří mohou mluvit na kameru (babička, dědeček, teta, rodiče, děti). Rodina musí být milá, mít pro diváky zajímavý životní příběh a musí si to opravdu zasloužit (žádné drogy, kriminalita, exekuce vzniklé z půjček na zvýšení životního komfortu)," dodalaSeifriedová.

Obracet se lidé mohou přímo na ni na telefon: 723 873 162 nebo e-mail: agenturaseja@seznam.cz

Pokud bude rodina odpovídat požadavkům televize, zašle kontakt přímo produkci a ti rodinu zkontaktují. Tak popřemýšlejte, zda přímo vy či někdo z vašeho okolí by si takovou pomoc nezasloužil. (ber)

 

Komentáře

Já bych potřeboval vymalovat...

Poslat nový komentář