Fotbalisté vezou výhru ze Slovácka

Fotbalisté vezou výhru ze Slovácka
ilustrační foto

Po nezdařeném souboji na domácí půdě s Béčkem Sigmy Olomouc čekal prostějovské fotbalisty další soupeř z kategorie farem ligových týmů, tentokrát Slovácko B. Domácí Slovácko šlo brzy do vedení, ale Prostějovští třemi góly otočili a rezerva Slovácka se zmohla pouze na snížení na konečných 2:3.

Neuběhlo ani deset minut ze hry a domácí celek se radoval, když za Kofroně poslal míč Zajíc. Pro hosty z Hané branka byla potřebným budíčkem a již v šestnácté minutě bylo srovnáno zásluhou Lukáše Zelenky, který poslal míč ke vzdálenější tyči. Po divočejším začátku se hra zklidnila, nicméně skóre se před poločasem ještě změnilo, když Hirschovu akci zakončil Koudelka a poslal dvě minuty před hvizdem hosty do vedení.

Větší klid na kopačky Prostějova přinesla devětapadesátá minuta, když Zelenka našel Koudelku, který si s Hirschem tentokrát prohodil role, jelikož to nyní byl on, kdo nahrával a Martin Hirsch obstaral třetí gól Prostějovských. Následně bylo na tahu domácí Slovácko, které půl hodiny před závěrem mělo dvoubrankovou ztrátu. S tou pohnout dokázali, když v sedmasedmdesáté minutě Zajíc přidal svůj druhý gól v zápase. Nicméně jediné, co do konce zápasu padlo, byly už pouze tři žluté karty, takže Hanáci uhájili hubený náskok 3:2 a vezou domů tři body.

Radim Nemela

Poslat nový komentář