Hejtman ocenil trenéry a cvičitele

Hejtman ocenil trenéry a cvičitele
ilustrační foto

Zasloužilí trenéři, cvičitelé a funkcionáři sportovních klubů z celého regionu byli v minulém týdnu oceněni za svoji dlouholetou záslužnou práci a přínos k rozvoji sportu. Ocenění převzali v Kongresovém sále krajského úřadu z rukou náměstka hejtmana Olomouckého kraje Radovana Rašťáka.

„Olomoucký kraj věnuje oblasti sportu velkou pozornost. Především se zaměřujeme na mládež a práci s ní. Dnešní ocenění jsou v pořadí už druhou skupinou, která byla za svoji práci takto ohodnocena,“ řekl Radovan Rašťák, náměstek hejtmana pro sport.

„Chtěl bych jménem všech velmi poděkovat. Pamětní list, který jsme dnes dostali, nám bude vždycky připomínat to, že někdo takovým způsobem ocenil naši práci,“ uvedl za všechny oceněné Vladimír Běhal. Komise Rady Olomouckého kraje pro mládež a sport navrhla ocenění několika kandidátů z každého okresu.

„Komise spolupracovala se sportovními organizacemi v jednotlivých okresech. Ze všech návrhů jsme pak vybraly ty, kteří si to opravdu zaslouží,“ sdělil předseda Komise pro mládež a sport Jiří Kremla.

Ocenění zasloužilých trenérů a sportovních funkcionářů z Prostějovska získali Vladimír Běhal z TJ Prostějov, Milan Čečman z Atletického klubu Prostějov, Jindřich Hejčík z TJ Sokol Prostějov, Marie Mrnková z TJ Sokol Dobromilice a Naděžda Vybíralová z TJ Sokol Přemyslovice.

Zdroj a foto: web města

Poslat nový komentář