Kostelec hostil Mezinárodní policejní turnaj v sálové kopané

Kostelec hostil Mezinárodní policejní turnaj v sálové kopané
ilustrační foto
Další fotky: 
Kostelec hostil Mezinárodní policejní turnaj v sálové kopané
Kostelec hostil Mezinárodní policejní turnaj v sálové kopané

 

V říjnu se v prostoru Sportovní haly ŽS a MŠ Kostelec na Hané konal II. ročník Mezinárodního policejního turnaje v sálové kopané, který pořádal Sportovní klub policie Moravan Prostějov, z.s. ve spolupráci s Nadací policistů a hasičů.

 

 

Turnaj se konal pod záštitou ředitele Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Tomáše Landsfelda, za podpory Statutárního města Prostějov a města Kostelec na Hané. Turnaje se zúčastnilo 6 mužstev, kromě našich policistů se turnaje zúčastnili i policisté z Polska a mužstvo hostů, složené ze zástupců Olomouckého kraje, Statutárního města Prostějov a podporovatelů SKP Moravan Prostějov.

V průběhu turnaje probíhala dobročinná sbírka ve prospěch Nadace policistů a hasičů, jejiž výtěžek byl předán po skončení turnaje řediteli nadace Vladimíru Šuterovi, který se turnaje osobně zúčastnil. Hlavním mottem turnaje byla pomoc rodinám policistů a hasičů, kteří zahynuli při výkonu své služby a současně pro bývalé policisty a hasiče, těžce tělesně postižené následkem zranění, utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby.

Slavnostního ukončení turnaje se zúčastnil ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Tomáš Landsfeld, primátor Statutárního města Prostějov. František Jura, vedoucí územního odboru PČR Prostějov Tomáš Adam, starosta města Kostelec na Hané František Horák a další hosté.

Pořadí :  1. místo - SKP Zlín               2. místo - KŘ policie Olomouckého kraje               3. IPA Hranice

Organizátoři turnaje děkují podporovatelům : Statutární město Prostějov, město Kostelec na Hané, spol. MUBEA-HZP, s.r.o. Prostějov, Vodovody a kanalizace Prostějov, a.s. , SEZAKO Prostějov, s.r.o. Současně děkují všem, kteří přispěli na dobročinnou sbírku pro Nadaci policistů a hasičů. (red)

 

Poslat nový komentář