Zápas v Doloplazích hodně bolel. Sokol Doloplazy – Haná Prostějov 3:2

Zápas v Doloplazích hodně bolel. Sokol Doloplazy – Haná Prostějov 3:2
Text a foto Oldřich Lošťák

Zápas v Doloplazích hodně bolel.  Sokol Doloplazy – Haná Prostějov 3:2 (2:1)

V dohrávaném 1. podzimním kole 1.B tř. sk.B olomouckého KFS nastoupili Hanáci na hřišti Sokola Doloplazy. 

 

Domácí tým na hrbolatém hřišti podnikl útok v 9.minutě a Stach vsítil první gól zápasu – 1:0. Po vstřelené brance vyvinuli domácí tlak a s agresívním přístupem a bezpočtem nebezpečných a bezohledných zákroků ( většinou nepískaných) se valili na půlku hostí. V 38.minutě domácí přehráli Hanáky a Vláčil zvýšil na 2:0 ! Hanáci z následujícího útoku po faulu na Cibulce snížili z trestného kopu na 2:1 Gáborem.Ve druhém poločase mohli Hanáci ve 49.minutě vyrovnat, ale centr Hladkého prošel přes celou branku a Gábor na něj nedosáhl ! V 81.minutě se Gábor vytočil s míčem před vápnem a přehodil špatně postaveného gólmana Jurčíka střelou pod břevno – 2:2. Bohužel hosté se z vyrovnání dlouho neradovali, protože hráči Doloplaz rozehráli rohový kop a střelu Vláčila si hosté srazili do branky – 3:2!  Hanáci už do konce zápasu ze zoufalého tlaku nic nevytvořili a museli nasadit i trenéra Koláře v důsledku zranění po nevybíravých zákrocích domácích „plejerů.“ Příští sobotu 6.11.2021 ve 14.00 hodin dohrávají Hanáci přeložené utkání ve Slatinicích.Hodnocení zápasu trenérem Hané PV Danielem Kolářem: „Dnešní zápas se mi nehodnotí lehce. Nehráli jsme moc dobře, nevyhovovalo nám nerovné hřiště, měli jsme potíže s větrem, ale co ovlivnilo dnešní hru a výsledek ze všeho nejvíc byla brutální hra domácích, kterou hlavní rozhodčí nepochopitelně připustil. Domácí nás za jeho přihlížení regulérně rozkopali a zranili nám čtyři hráče. Opravdu to nechápu a jen doufám, že toto počínání nebyl nějaký úmysl. Pokud takový fotbal domácí baví a takové vítězství těší, tak jim k němu gratuluji."

Branky : 9.Stach, 38. a 83. Vláčil – 39. a 81.Gábor      Rozhodčí : Stloukal – Novák, Rosskohl

 

ŽK : Ruský, Dočkal, Dohnal – Macourek, Typner, Kumstát      Diváků : 85 

Sestavy. S.Doloplazy: Jurčík – Glier (80.Chmiel), Sladký, Kropáček, Dohnal – Stach (31.Malý), Ruský, Zábranský, Dočkal – Šiška(81.Zápařka), Vláčil       Trenér: Roman Götzel

Haná Prostějov: Marák – Světlík, Macourek (46.Ohlídal), Kumstát, Trnavský (46.Zatloukal) – Hladký (74.Daniel Kolář), Mazouch (54.Jiří Novák), Martin Kolář, Typner – Gábor, Cibulec       Hrající trenér: Daniel Kolář. (Text a foto Oldřich Lošťák)  

 

 

 

Poslat nový komentář