Spuštěno hlasování ve sportovní fotosoutěži a Hvězdě prostějovských médií!

Spuštěno hlasování ve sportovní fotosoutěži a Hvězdě prostějovských médií!
ilustrační foto znak sportovní komise

Již třetím rokem organizuje sportovní komise Rady města Prostějova soutěž o nejlepší sportovní fotografii za uplynulý rok, a to jak ve sportovní, tak i umělecké kategorii. Pro vítěze jsou připraveny ceny a k tomu i vstupenka na slavnostní vyhlášení ankety Sportovec města Prostějova za rok 2017, které proběhne v pátek 16. března v kongresovém sále hotelu Tennis club.

„Fotosoutěž sportovní komise má pro nás více významů. V první řadě jsme před třemi lety chtěli začít ukázat krásu sportu a pohybu. Rovněž nám to přišlo jako zajímavý nápad prezentace prostějovského sportu a prostějovských fotografů. V neposlední řadě pak tím přispíváme ke společenské diskuzi o významu sportu v naší hanácké kotlině. A – to je důležité – vybrané fotografie zdobí sportovní halu Sportcentra – DDM. Slibujeme si od toho, že se o sport budou zajímat i nejmladší obyvatelé našeho města,“ uvedl tiskový mluvčí sportovní komise Jan Zatloukal.

Součástí ankety o nejlepšího sportovec uplynulého roku je i atraktivní anketa Hvězda prostějovských médií. Prostějovské novinky coby mediální partner tuto akci podporují. Nominovaným sportovcem může být jen osoba, která je členem klubu působícího ve městě Prostějov. Může být zajímavá i pro hlasující, vylosovaný tipující totiž vyhraje hlavní cenu – zájezd CK Vlha na Elbu.

Proto, naši čtenáři, neváhejte. Hlasovat můžete na webových stránkách komise: www.skmpv.cz . Uzavírka hlasování je pondělí 12. března! (red)

Poslat nový komentář