Hřiště Street Workout otevřou Dark Side

Hřiště Street Workout otevřou Dark Side
ilustrační foto MMP

Město Prostějov se konečně dalo do stavby dlouho slibovaného hřiště na Workout. Slavnostní otevření stavby, která přijde na půl milionu korun, je naplánováno na začátek července. Podle duše prostějovské Street Wourkoutové scény, Dalibora Nenála, na něm vystoupí borci z uskupení Dark Side.

Dark Side je skupina zabývající se rozvojem pohybu. Jejich tréninkové metody jsou velmi striktní, ne-li nejstriktnější z celé České Street Workoutové scény a její členové se věnovali Street Workoutu již před jeho popularizací v České Republice. „Díky tomu nabyli zkušenosti, které jim pomáhají posouvat hranice nejen v jejich rozvoji, ale také jsou známí tím, že úspěšně dokáží naučit kohokoli dalšího, jak správně a efektivně rozvíjet svoje tělo,“ připomněl Nenál.

Slavnostní otevření hřiště v areálu velodromu v Kostelecké ulici v Prostějově je podle něj naplánováno na 2. července. Magistrát je ale opatrnější. „Zatím jsme dávali info, že stavba má být realizována do 30.6., ale nevím o tom, že by už byl termín otevření,“ sdělila v pondělí ráno redakci mluvčí magistrátu Jana Gáborová.

O termínu otevření i programu budeme informovat. (ber)

Poslat nový komentář