Přání dětí z azylového domu, dětského domova i sociálně slabších rodin. Pomůžeme?!

Přání dětí z azylového domu, dětského domova i sociálně slabších rodin. Pomůžeme?!
ilustrační foto přání

Již sedmý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. I letos můžete udělat radost dětem a seniorům zakoupením jejich vánočního přání. 

"Letos jsem oslovila i nově pracovníky z SOS Kompasu Prostějov. Tato organizace spolupracuje s mnoha rodinami, které jsou ve finanční tísni, a tak mi pomohli vytipovat děti, kterým rodiče nemají možnost koupit pod stromeček dárky, které si moc přejí. Stejné to bylo v Azylovém centru, kdy jsem se obrátila na ředitele Jana Kallu. Jako každý rok pak máte možnost obdarovat děti z Dětského domova Plumlov," vysvětlila duše projektu, předsedkyně Okrašlovacího spolku a náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Nejsou to přání v hodnotě tisíců korun. Někomu bude stačit ke štěstí zimní bunda, jinému krabice cukroví, panenka, plyšák či míč s obrázky. 

Stejnou cestou se letos můžete podílet na pěkných vánocích seniorů, na které jejich blízcí zapomněli. Seznam přání bude zveřejněn co nejdříve.

"Touto formou se snažíme zajišťovat dárky již osmým rokem, věřím, že se i tentokrát podaří všem, nejen dětem, ale i seniorům, udělat pod stromečkem radost", dodala Sokolová.

Dárky pro děti i dospělé si můžete rezervovat na http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2018. Okrašlovacímu spolku byste je měli doručit do 13. prosince. (ber)

 

 

Komentáře

Pro naše děti peníze nejsou, ale na 50 "sirotků" z jakési zádele světa prachy jsou. Pošlete ta přání Šojdrové... smutné...

Poslat nový komentář