Opět se budou v Prostějově plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!

Opět se budou v Prostějově plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!
ilustrační foto ber

Již osmý ročník akce Strom splněných přání bude pořádat Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci s olomouckým občanským sdružením Dobré místo pro život. Radost budete opět moci udělat dětem i seniorům z našeho regionu. 

"Jde opět o dárky pro seniory z Domova Daliborka Prostějov, Domov pro seniory Jesenec, ADP - SANCO - Dům domácí péče, Domov seniorů Prostějov, Centrum sociálních služeb Prostějov i Léčebnu dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova Milada Sokolová.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Zukalová. "Její nabídku "inzerovat" dárky na jejich webu jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po osmé. Dárky tentokrát poputují dětem z Azylového centra Prostějov, SOS Kompas Prostějov a DD Plumlov a Konice," doplnila Milada Sokolová.

Nyní je na sociálních pracovnících, aby vytipovali potřebné. Dárky, které bude moci veřejnost věnovat, budou jako vždy vystaveny na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život. Tam je bude možné zarezervovat a následně zakoupit. Odkaz zveřejníme co nejdříve. (ber)

 

Poslat nový komentář