Opět můžete plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!

Opět můžete plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Již desátý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost můžete opět udělat dětem i seniorům z naší oblasti.

"Oslovila jsem Domov pro seniory Jesenec, Charitu Daliborka, Domov pro seniory Prostějov na Nerudově ulici, Centrum sociální pomoci na Lidické, ADP - SANCO - Dům domácí péče, prostějovskou Léčebnu dlouhodobě nemocných, Azylový dům pro rodiče s dětmi, SOS Kompas Prostějov, který se stará o sociálně slabé rodiny, a Dětský domov Plumlov a Konice," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Tamější sociální pracovníci vytipovali potřebné. Dárky, které může veřejnost věnovat, jsou vystaveny na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život. Tam je možné si je zarezervovat a následně zakoupit.

"Letos je jich téměř 330 a já doufám, že každý najde svého dárce," podotkla Milada Sokolová. Ty pro seniory najdete na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejovSeniori2020, pro děti pak na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2020.

Zabalený dárek označený číslem můžete předat po předchozí domluvě pí Sokolové (tel. 603 218 887, email: miladasokolova@seznam.cz), nebo poslat poštou na adresu: Okrašlovací spolek města Prostějova, Vrlova 7, 796 01 Prostějov.

"Dárky potřebujeme obdržet nejpozději ve čtvrtek 10. prosince 2020. Děkujeme!," doplnila Sokolová.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu, jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po desáté. Navíc jsme k tomu před třemi lety přidali i seniory,"  těší se z akce Milada Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář