Splňme vánoční přání dětem a seniorům. Zbývají poslední!

Splňme vánoční přání dětem a seniorům. Zbývají poslední!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Již jedenáctý ročník akce Strom splněných přání  pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost budete moci opět udělat dětem i seniorům z našeho regionu. K rezervaci jsou poslední dárky z celkem 252 přání.

"Dárků pro děti chybí v úterý ráno šestnáct. Najdete je na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2022. Opět poputují dětem z Azylového centra Prostějov, dětem ze sociálních slabých rodin, o které pečuje SOS Kompas Prostějov, a  Dětské domovy Plumlov a Konice," uvedla prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. 

Krásné Vánoce můžete udělat opět i seniorům, i tentokrát z Domova Daliborka Prostějov, Domova pro seniory Jesenec, Domova seniorů Prostějov, Centra sociálních služeb Prostějov a Léčebny dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov. Dárky naleznete na https://www.dobremistoprozivot.cz/…022, kde jich chybí jednadvacet. Tam je možné je zarezervovat a následně zakoupit.

Zabalený dárek označený číslem můžete předat po předchozí domluvě pí Sokolové (tel. 603 218 887, e-mail: miladasokolova@seznam.cz), nebo poslat poštou na adresu: Okrašlovací spolek města Prostějova, o.s., Vrlova 7, 796 01 Prostějov.

„Dárky potřebujeme obdržet nejpozději v pátek 9. prosince 2022. Děkujeme,“ doplnila Milada Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář