Hanácká vodka přináší silvestrovskou limitku pro závěr roku 2022: Pure Silvestr Spirit

Hanácká vodka přináší silvestrovskou limitku pro závěr roku 2022: Pure Silvestr Spirit
foto Palírna U zeleného stromu

Hanácká vodka připravila na oslavy konce roku 2022 limitovanou edici Pure Silvester Spirit s moderní a trendy etiketou vybízející k zábavě.

Etiketu, kterou pro Hanáckou vodku Pure Silvestr Spirit vytvořil designér Martin Zouhar, zdobí pestrobarevné postavičky, které evokují dobrou náladu, smích, hudbu a tanec. Zkrátka vše, co očekáváte od silvestrovské party.

„Letošní limitovaná edice reflektuje naši víru, že letos snad bude po dvou letech opět možné oslavovat závěr roku a vstup do toho nového v širším kruhu přátel a rodiny. A Hanácká vodka je pro tyto příležitosti nejlepším společníkem, který potvrzuje, že je tu pro všechny, kteří se chtějí v životě bavit,“ říká Lucie Libra, brand manažerka Hanácké vodky.

V silvestrovské limitované lahvi najdete oblíbenou šestkrát destilovanou Hanáckou vodku z prostějovské Palírny U Zeleného stromu.

Základem českého destilátu je křišťálově čistá voda z hlubinných vrtů na Hané s pískovo-štěrkovým podložím a velkým množstvím minerálů. Její kvality a jedinečné čistoty je dosaženo díky šestinásobné filtraci přes aktivní uhlí a dokonalému výrobnímu procesu. (red)

Poslat nový komentář