Blend 42 vodka se bude jmenovat B42V Eccentric vodka

Blend 42 vodka se bude jmenovat B42V Eccentric vodka
Foto Palírna u Zeleného stromu

BLEND 42 VODKA mění na začátku roku 2023 nejen svůj design, ale dostává i nové jméno. Od února se z ní tak stává B42V ECCENTRIC VODKA. Tato velká změna identity je reakcí na potřeby moderního zákazníka. I když se ale vodka vizuálně mění, její obsah i proces výroby zůstávají stejné: blend tří druhů obilných lihů, jejichž poměr je upravován na unikátních 42 % alkoholu, a dvojitá filtrace jemným aktivním uhlím ze skořápek kokosových ořechů. Díky tomu má B42V ECCENTRIC VODKA dokonale jemnou chuť, je plná energie a síly.

„Po dlouhých letech jsme přistoupili k redesignu oblíbené BLEND 42 VODKY. Neměníme její strategický positioning, ale trh a konkurence se vyvíjejí a my nechceme, aby značka ustrnula a stala se z ní retro vodka,“ vysvětluje brand manažer Jan Sedláček důvody, které vedly Palírnu U Zeleného stromu k novému vizuálnímu stylu této značky. „Design nové lahve a etikety byl vyvíjen a testován spolu se spotřebiteli a reflektoval jejich požadavky. Samotné jméno ECCENTRIC pak podtrhuje charakter našich spotřebitelů, kteří jsou výjimeční, smělí a touží po intenzivních prožitcích. A v neposlední řadě se nebojí výzev,“ dodává Jan Sedláček.

Samotná lahev prošla redesignem a dostala elegantní štíhlý asymetrický tvar, který ji na první pohled odlišuje od ostatních. Lahev má nový uzávěr guala, obsahující mechanismus s ventilem, který dobře reguluje průtok. Díky tomu nedochází k přelévání rysek a zbytečným ztrátám. Společně s lahví prošla redesignem také etiketa, která má nyní minimalističtější design vyzdvihující na první pohled kvalitu a čistotu vodky. Za vzhledem etikety, jejíž dominantní barvou je metalická modrá, kterou u jednotlivých příchutí Fire a Air doplňuje metalická červená a metalická zelená, stojí designér Martin Zouhar. Ten ji opatřil prvkem tří řad kapek, které znázorňují, že se jedná o blend tří obilných lihů. „Grafický symbol těchto tří řad padajících kapek se prolíná i na vnitřní stranu zadní etikety a také do designu uzávěru,“ říká Jan Sedláček z Palírny U zeleného stromu. Červeně je pak označeno 42 % alkoholu, aby spotřebitelé jednoznačně věděli, že se jedná o stále stejnou kvalitní vodku, která má ovšem nyní upravené jméno.

Změna vizuálního stylu nijak neovlivnila výjimečnou chuť vodky. Ta je stále připravována podle stejné receptury, v níž se mísí tři druhy obilných lihů, které procházejí dvojitou filtrací aktivním uhlím ze skořápek kokosových ořechů. Díky tomu zůstává chuť vodky silná a zároveň jemná. Nemění se ani obsah alkoholu, který zůstává na 42 %. (red)

Poslat nový komentář