Novinka: posílejte zdarma e-maily i s několika až dvougigovými přílohami

Novinka: posílejte zdarma e-maily i s několika až dvougigovými přílohami
ilustrační foto

Další novinkou z dílny Ulož.to je společná nabídka s portálem Volný.cz. Majitelé schránek na portálu Volný.cz dostali jednoduchou možnost, jak posílat emailem velké soubory. 

Díky spolupráci serveru Ulož.to s vydavatelstvím Economia a.s. mohou uživatelé přikládat jednotlivé přílohy ve velikosti až 2 GB. K emailu je možné takto velkých souborů připojit hned několik. Jde o jedinou podobnou službu na českém internetu, která je navíc zcela zdarma.

„Ulož.to slouží především k posílání velkých souborů. Tím, že jsme spojili síly s vydavatelstvím Economia a.s., se vše zjednoduší i pro uživatele Volny.cz. Služba je zaintegrovaná přímo do mailu, takže odpadá jakékoliv zdlouhavé kopírování linků a vše lze pohodlně provést jen jedním kliknutím myší“ okomentoval novinku spolumajitel serveru Ulož.to Jan Karabina.

Souborů ve velikosti až 2 GB je možné k mailu připojit více, služba navíc není nijak zpoplatněná a je velmi jednoduchá. „Poslání velkého souboru je snadné, stačí se přihlásit do emailu na mail.volny.cz, kliknout na odkaz Napsat zprávu a tam najdete pole s názvem Přidat velkou přílohu. Pokud kliknete na odkaz, který tam uvidíte, otevře se Vám okénko, přes které soubor nahrajete,“ vysvětlil svým zákazníkům v oficiálním dopise server Volný.cz.

Příjemce zprávy pak přes odkaz v těle email stáhne velkou přílohu přímo z Ulož.to. Pro ochranu soukromí uživatelů nejsou soubory dohledatelné v rámci vyhledávání na Ulož.to. Přístup k nim má tak opravdu jen ten, komu zpráva s odkazem došla.

(red)

Poslat nový komentář