Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu!

Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu!
Foto čtenář
Další fotky: 
Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu!
Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu!
Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu!

Víte, jak zlepšit místo, ve kterém bydlíte? Zúčastněte se programu: Vy rozhodujete, my pomáháme, skrze který Tesco rozděluje 5 040 000 korun 270 organizacím po celém Česku, aby podpořilo projekty, které pomáhají místním komunitám. V Prostějově o grant usilují hned tři.

Zdravotní klaun, o.p.s. chce příspěvek na Koše plné humoru. 

Zdravotní klauni navštěvují onkologicky nemocné dospělé lidi. S „košem“ plným humorných knížek, cédéček, křížovek přicházejí k lůžkům nemocných, aby jim usnadnili jejich těžkou situaci a pomohli jim získat nadhled. Také v čekárně ambulance dokáží klauni divy. Čelí sice počáteční nedůvěře, ale brzy se z čekárny ozývá smích. Klaunský humor nadzdvihne příkrov smutku a postupně dobývá lidská srdce. Spolu s dárky, které klauni rozdávají, se ovzduší, úplně změní. A o tomhle je program Koš plný humoru!

Mateřská škola Bílovice - Lutotín, příspěvková organizace usiluje o dílničku plnou lidových zvyků, obyčejů, tradic a kouzel pro malé zvědavce. 

Naším hlavním cílem je přistupovat ke každému dítěti jako k osobnosti, rozvíjet jeho potenciál, zdravé sebevědomí, schopnost beze strachu říct svůj názor, uvědomit si podstatu národnosti, seznámit se s lidovými zvyky a tradicemi. Abychom mohli naši myšlenku dokonaleji realizovat, chtěli bychom mateřskou školu rozšířit o dílničku plnou tradic, zvyků, obyčejů a kouzel pro malé zvědavce, díky níž děti získají nespočet zkušeností a vědomostí, které využijí v běžném a později pracovním životě.

LIPKA, z.s. chce příspěvek na akci Umím to i já

Spolek LIPKA se uchází o hlasy v programu "Vy rozhodujete, my pomáháme". Prosím, pomozte nám uskutečnit týdenní přehlídku zájmové činnosti, umu a dovedností dětí a mladých lidí se zdravotním postižením. Každý z nich má určité schopnosti, něco umí, něco se naučil. Všichni Vám chtějí ukázat jak jsou šikovní ve výtvarných, hudebních a sportovních disciplínách, výrobě a ochutnávce nápojů i pohárů. Uskuteční se v září 2018 pod názvem UMÍM TO I JÁ!

Pro tyto projekty můžete hlasovat pouze v Tesco  Prostějov Konečná 25.

Organizátorem programu Vy rozhodujete, my pomáháme je Tesco Store ČR a.s. a Nadační fond Tesco. (ber)

 

Poslat nový komentář