Hanáci opět nadělovali!

Hanáci opět nadělovali!
Foto Jiří Gándhí Procházka
Další fotky: 
Hanáci opět nadělovali!
Hanáci opět nadělovali!
Hanáci opět nadělovali!

Hanáci v dalším kole OP v kopané přivítali na umělce nováčka z Vícova. Od počátku domácí zmáčknuli hosty a už v 10. minutě šli do vedení. 

Hodulák, i když byl při skluzu faulován, dotlačil míč za brankovou čáru – 1:0. O dvě minuty později využili hráči Vícova nepozornosti v obraně domácích a Bošek střelou podél překvapeného Koláře skóroval – 1:1. V 18. minutě pronikl k brance hostí Světlík a prudkou střelou pod břevno opět poslal Hanáky do vedení. Ještě v 35. minutě se uvolnil s míčem před pokutovým územím hostí mladý Gábor a střelou přes brankáře zvýšil na 3:1. V závěru poločasu se strhl silný déšť, který zachvátil hřiště a silně ztížil hráčům kombinaci. V poločase se hráči převlékli do suchých dresů a spíše v odpočinkovém tempu přistoupili domácí na hru Vícova. Domácí také vystřídali pětici hráčů a závěrečnou tečku zápasu udělal David Strouhal. V 85. minutě si vyskočil na centr z rohového kopu, který zahrával Krupička a hlavou umístil míč počtvrté do branky hostí.  V příštím kole hrají Hanáci v neděli 25. září v 15.30 hodin v Horním Štěpánově!

Ať žije Haná! Haná je věčná!

Oldřich Lošťák

 

TJ Haná Prostějov - TJ  S. Vícov 4:1 (3:1)

Branky: 10. Hodulák, 18. Světlík, 35. Gábor a 85. Strouhal - 12. Bošek

Rozhodčí: Milar – Sklenář, Lošťák. Diváků: 41     

ŽK: 65. Bartlík (V)

Sestava:  TJ Haná Prostějov: Martin Kolář – Dominik Holomek, Ohlídal, Čermák, Michal Trnavský – Světlík, Krupička, Černý, Hodulák – Gábor, Zatloukal. Trenér: Daniel Kolář

Střídající hráči: Strouhal, Jančiar, Marek Holomek, Jakub Novák, Bartoň

 

Poslat nový komentář