Hanáci bojovali s raketami v ruce

Hanáci bojovali s raketami v ruce
Foto Oldřich Lošťák
Další fotky: 
Hanáci bojovali s raketami v ruce

V sobotu 10. července 2021 se uskutečnil na kurtech ve Sportovní ulic již 10 .ročník tenisového turnaje Haná cup. Osm dvojic bylo rozděleno do dvou čtyřčlenných skupin.

Skupinu "A" vyhrála dvojice Cibulec, Hanák s šesti body, druzí skončili Mašík a Kaprál, třetí místo získal Lošťák s Ohlídalem. Čtvrtou pozici vybojoval Macourek s Ondráčkem.

Skupinu "B" vyhrál pár Raška, Krupička s šesti body, před dvojicí Kratochvíl, Daniel Kolář. Třetí skončili Jančiar se Zbožínkem. Čtvrtí ve skupině "B" zůstali Rubeš a Synek. 

V semifinálových bojích vyhrála dvojice Cibulec, Hanák s Kratochvílem a Danielem Kolářem 6:4. Druhé semifinále vyhrál pár Raška, Krupička, který porazil Mašíka s Kaprálem 6:3. V zápase o první místo nakonec vyhrál pár Cibulec, Hanák, který porazil Rašku s Krupičkou 7:5. V boji o bronz dvojice Kratochvíl, Daniel Kolář udolala Mašíka s Kaprálem 7:6 v tie breaku.

Ve skupině o 5. - 8. místo Lošťák s Ohlídalem podlehli dvojici Rubeš, Synek 4:6 a Jančiar se Zbožínkem porazili Macourka s Ondráčkem 6:1. V boji o 5. místo porazil pár Jančiar, Zbožínek Rubeše se Synkem 6:2. O 7. místo se utkala dvojice Macourek, Ondráček a po boji zvítězila nad párem Lošťák, Ohlídal 6:4. Utkání se dohrávala těsně kolem poledne, přičemž slunce do hráčů pálilo a přesto všichni podali své nejlepší výkony a nikdo nic neskrečoval!

Celkové pořadí 10. ročníku Haná cupu v tenise bylo následující. 1. místo Cibulec, Hanák, 2. místo Raška, Krupičk, 3. místo Kratochvíl, Daniel Kolář, 4. místo Mašík, Kaprál, 5. místo Jančiar, Zbožínek, 6. místo Rubeš, Synek, 7. místo Macourek, Ondráček, 8. místo Lošťák, Ohlídal.  

Na závěr byli účastníci Haná cupu odměněni věcnými cenami a již se všichni těší na příští, a to 11. ročník, a fotbalisté také na nový ročník 2021/2021 v kopané.  (Text a foto Oldřich Lošťák)

Poslat nový komentář