Akce Ukliďme Česko se rozjede 4. dubna! Uděláme si čas?!

Akce Ukliďme Česko se rozjede 4. dubna! Uděláme si čas?!
ilustrační foto

I letos se Okrašlovací spolek města Prostějova zapojil do celostátní akce Ukliďme Česko. Ta se bude konat v sobotu 4. dubna 2020.

Okrašlovací spolek města Prostějova uklízí již několik let, a to prostory podél říčky Hloučely od Olomoucké směrem na Močidýlka, ale také opačným směrem, od Olomoucké směrem k ulici Pod Kosířem. „I letos se zapojí, stejně jako vloni, děti se svými rodiči ze Základní školy E. Valenty, právě ti si vezmou na starosti prostory od Olomoucké ulice směrem k ulici Pod Kosířem. Členové ČSOP Iris tradičně uklízí od občerstvení U Abrahámka směrem na Tichou, i na stranu druhou, směrem k ulici Kostelecká,“ uvedla předsedkyně spolku Milada Sokolová. Tentokrát tedy budou party hned tři, ke kterým se můžete přidat a podat pomocnou ruku.

Pro letošní rok zajistila přistavení tří kontejnerů na odpad. „Povodí Moravy přistaví kontejner u MŠ Květná, FCC pak u OBI a v blízkosti občerstvení U Abrahámka,“ konstatovala Sokolová.

Zároveň přidala pozvání pro zájemce. „Naše skupina má sraz v 8,30 hodin u mostu v Olomoucké ulici. Po skončení úklidu se, jako tradičně, sejdeme u občerstvení U Matesa na Hloučele, opečeme párky, dáme limonádu,“ doplnila.

Letošního jarního úklidu se opět zúčastní i lidé, kteří se po dva měsíce stravovali v rámci projektu Polévky bezdomovcům. (ber)

Poslat nový komentář