Při úklidu Česka foťte a natáčejte, vzkazují organizátoři

Při úklidu Česka foťte a natáčejte, vzkazují organizátoři
ilustrační foto Ukliďme Česko

V letošní dobrovolnické akci Ukliďme Česko evidují organizátoři ze spolku Ukliďme Česko již přes 3 300 nahlášených úklidů, což je více než za poslední dva roky dohromady. Akce se stala letos i „mezinárodní“, díky zapojení vietnamské a ukrajinské komunity. Dobrovolníci se mohou k některé z naplánovaných akcí připojit díky mapě úklidů na https://www.uklidmecesko.cz/map/ a také se těšit na tradiční fotosoutěž.

Tradičními kategoriemi fotosoutěže jsou Mládež, Video z akce a chybět nemůže nejoblíbenější Kuriozita. Je až k neuvěření, co vše lze při úklidových akcích nalézt. Dokladem jsou každoročně stovky fotografií. Na nejzajímavější z nich se může veřejnost těšit v průběhu měsíce května na facebookové stránce akce Ukliďme Česko. „Letos jsme nově zařadili i kategorii Report z úklidu, abychom motivovali resp. odměnili organizátory, kteří nám po akci vyplní údaje o tom, jak jejich úklid dopadl a připojí zajímavé fotografie,“ říká Miroslav Kubásek z pořadatelského spolku.

Fotografie a videa z úklidu můžete do soutěže zařadit pomocí formulářů na stránce https://www.uklidmecesko.cz/fotosoutez/ do neděle 15. května 2022. (ber)

Poslat nový komentář