Budou ve Vrahovicích bydlet uprchlíci? Místní jsou znepokojeni

Budou ve Vrahovicích bydlet uprchlíci? Místní jsou znepokojeni
ilustrační foto internet

 

Na červencovém jednání osadního výboru Vrahovice a Čechůvky zazněla zneklidňující informace. Majitel jedné z ubytoven údajně nemovitost nabídl Ministerstvu vnitra ČR pro ubytování uprchlíků, kteří v České republice požádají o azyl. Informaci nyní prověřuje město Prostějov.

„Ono nestačí, že na zdejších ubytovnách bydlí problémoví lidé, zejména romské národnosti. Ještě tohle, to by zde opravdu chybělo,“ obrátila se na redakci s informací jedna z obyvatelek Vrahovic. Projednávání kauzy potvrdila i předsedkyně osadního výboru Milada Galářová. „Mělo by jít o společnost Dům Prostějov, sídlící v Rohatci. Provozuje jednu z ubytoven v Pujmanově ulici,“ uvedla s tím, že jde o nepodložený dohad. Osadní výbor přesto požádal o ověření informace město Prostějov. "Zaslali jsme dotaz na ministerstvo vnitra, zatím odpověď nepřišla," sdělila dnes redakci náměstkyně primátora Alena Rašková.

Společnost Dům Prostějov zatím na dotaz redakce, zda nabídku učinila, nereagovala. (ber)

Komentáře

Vy jste tak omezení tupci, že to svět neviděl...

Opět trochu přehnané! Místním občanům je to ukradené, vždyť vše za ně nejlépe vyřeší "naše Ivana a náš Jirka". Kdyby nahodou k tomu došlo, povolá pan primas rotu lidových milicionářu,  oni spijo v Kosířu jak Blanicti rytíři spijo v Blaniku. A ti to tady vyrychtujo jak ukazali na protiruskech demonstracich v roce 69 nebo 89.

Doufám,že jim ten barák zavčas někdo podpálí, jak to dělají v Německu. Ať táhnou odkud přišli!  Dotáhnou sem akorát choroby a kriminalitu. Makat to nebude.A těm podnikatelům, co to sem chtějí nastěhovat bych jim nejprve nacpal pár domů a až jim podříznou krky a znásilní ženský, tak bych je nacpal do prasečáku. Vepříci by si s nima už poradili.

Vlastizrada podle § 309 Trestního zákoníku č.40/2009 Sb. je tresní čin, jehož se dopustí občan ČR, který ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky,teroristického útoku, teroru, záškodnictví nebo sabotáže. Vlastizrádce oběsit. Žádné slitování.

Vlastizrádci!!!

Poslat nový komentář