Vánoční strom doputuje do centra v pondělí. Z Vrahovic

Vánoční strom doputuje do centra v pondělí. Z Vrahovic
Foto MMP

Kácení, přeprava a instalace vánočního stromu pro město Prostějov bude probíhat v pondělí 26. 11. 2018 od 8,00 do 10,00 hodin v ulici Petra Jilemnického v Prostějově – Vrahovicích. Po tuto dobu bude omezeno parkování vozidel v ulici Petra Jilemnického a částečně také v ulici Mikoláše Alše z důvodu bezpečného průjezdu transportního vozidla. Následně bude strom přepraven na náměstí T. G. Masaryka, kde proběhne jeho instalace.

Douglasku tisolistou věnovali tentokrát Prostějovu manželé Spíchalovi. Vyšla vítězně z klání pěti nabídnutých stromů. Kácení a přepravu stromu zajišťuje společnost Lesy města Prostějova, s.r.o. a instalaci společnost ELTODO – OSVĚTLENÍ, s.r.o.

Připomínáme také hlasování o NEJ jméno pro vánoční strom. Autor vítězného návrhu, společně s primátorem města Prostějova Františkem Jurou, náměstkyní primátora Miladou Sokolovou a muzikálovou zpěvačkou Magdou Malou, dne 30. 11. 2018  v 17, 00 hodin na náměstí T. G. Masaryka vánoční dominantu města slavnostně rozsvítí. Hlasovat můžete na https://www.prostejov.eu/cs/aktuality-archiv/hledame-jmeno-pro-vanocni-strom.html. (red)

Poslat nový komentář