VK Modřanská na polské mistryně nestačil

VK Modřanská na polské mistryně nestačil
ilustrační foto

Ani ve svém druhém vystoupení v rámci Champions League nedokázaly volejbalistky VK Modřanská překonat silného soupeře. V úterním večerním utkání v Polsku si vylámaly zuby na kompaktním týmu Sopot, kde neuhrály ani jediný set.

 

Atom Trefl Sopoty – VK Prostějov 3 : 0 (25:21, 25:14, 25:20)

Sestava VK Prostějov: 

Smák, Horká, Hrončeková, Popovič, Velikiy, Monzoni, libero Chlumská – Soares, Kubínová, Tomášeková, Artmenko. Trenér: Miroslav Čada.

 

Volejbalistky Prostějova nedokázaly najít za celé utkání účinnou zbraň proti polské obraně. Kdo sledoval včera pozdě večer televizní přenos, nevěřícně zíral, jak smečařky VK Modřanská úporně trefují s neutuchající pravidelností bloky soupeřek. Polky měly hru hostujícího týmu přečtenou do poslední tečky, na druhé straně tomu tak nebylo. V prvním setu ještě hráčky Prostějova dokázaly vzdorovat náporu domácích a prohrály až v koncovce. Druhý set byl jednoznačnou záležitostí domácího Atomu a třetí set už byl jen trápením prostějovského týmu. Poslední bod nabídla soupeřkám Popovič svým pokaženým servisem. Do odvetných bojů nastoupí VK Modřanská s výrazně záporným kontem a ziskem jediného bodu za tiebreak v Kazani.

Už ve čtvrtek se zapojí prostějovské volejbalistky do seriálu zápasů Českého poháru, čeká je odveta doma s Přerovem, a sice ve čtvrtek 15. prosince od 17 hodin v hale Sportcentra.    

 (red)

Poslat nový komentář