Zastupitelé se sejdou naposledy. V úterý

Zastupitelé se sejdou naposledy. V úterý
ilustrační foto

Poslední zasedání prostějovského zastupitelstva před komunálními volbami proběhne v úterý 6. září od 10 hodin v jednací síni prostějovské radnice. Na programu je celá řada důležitých bodů.

V pořadí 33. zasedání Zastupitelstva města Prostějova bude projednávat, mimo jiné, „Plnění rozpočtu statutárního města Prostějova a průběžné hospodaření jím zřízených a založených právnických osob k 30. 6. 2022“ a návrhy na změny o nočním klidu, zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství a zákazu žebrání na území města Prostějova.

Schvalovat budou vybudování workoutového hřiště na náměstí Spojenců, altánu v Kolářových sadech, projednávat budou Strategický plán Prostějov 2022 až 2035, Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb SO ORP Prostějov v letech 2023 až 2025 a schvalovat prodeje či směny pozemků.

Schvalovány budou jednorázové dotace na nejrůznější akce a Studii proveditelnosti a podání žádosti o dotaci na projekt „Přestavba KASC na kulturní a kreativní centrum“.

Zastupitelé se rovněž dozví nejnovější informace o stálých bodech, Jižní části centra města Prostějova, budově místního nádraží a Manthellanu. (ber)

Poslat nový komentář