Začne stavba šaten na zimním stadionu již po neděli?

Začne stavba šaten na zimním stadionu již po neděli?
ilustrační foto zimní stadion

Zastupitelstvo města Prostějova v březnu odsouhlasilo výběr dodavatele veřejné zakázky „Zimní stadion – šatny pro mládež“. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na výstavbě šatnového zázemí pro mládež. Jedná se o šatny se sociálním zázemím, vrátnici, ošetřovnu a propojení se stávajícím zimním stadionem dle projektové dokumentace. Stavba prý začne v průběhu příštího týdne.

„Probíhají vyklízecí a přípravné práce v areálu, příští týden stavba vypukne se vším všudy v rámci harmonogramu. Například novou stavbou vynucená demolice skladu za halou ZS, přeložky sítí, příprava pro betonáž základové desky, atd.,“ potvrdil PvNovinkám náměstek primátora Jiří Rozehnal.

V zadávacím řízení bylo podáno celkem jedenáct nabídek s nabídkovými cenami v rozmezí od 61,9 milionů do 78,9 milionů korun. Jako nejvýhodnější nabídku vzešlou z hodnocení doporučila hodnotící komise nabídku firmy E.PROXIMA, s.r.o. v hodnotě 61 949 696,41 Kč bez DPH. Firma poskytne záruku v délce 120 měsíců.

Na akci město žádá o dotaci Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky ve výši 40 milionů korun. (ber) 

 

Poslat nový komentář