Opilec močil za bílého dne na chodníku plném lidí

Opilec močil za bílého dne na chodníku plném lidí
ilustrační foto

Hned první únorový den skončili dva totálně namazaní chlápci na záchytce. Jeden z nich přitom budil veřejné pohoršení, když močil ve frekventované Svatoplukově ulici na chodník, kterým odpoledne procházejí stovky lidí. 

"Opilý, vrávorající, silně znečištěný muž močil v ulici Svatoplukova na chodník, po kterém se v hojném počtu pohybovali kolemjdoucí. Pro jeho opilost nebylo možné u něj provést dechovou zkoušku," uvedla Jana Adámková z odělení prevence Městské policie Prostějov.

Osmadvacetiletý muž skončil na olomoucké záchytce a stejně toho dne dopadl také pětačtyřicetiletý muž. Ten visel ohnutý přes zábradlí, a aby nespadl na zem, přidržoval ho pracovník bezpečnostní agentury. Chlapík byl dezorientovaný, nevěděl, kde se nachází a své motorické funkce zcela neovládal. V protialkoholní stanici nadýchal 2,98 promile a v zařízení se choval velmi agresivně.

Jak dodala J. Adámková, „ubytování“ přijde nyní klienta záchytky na 2600 korun. Navíc musí zaplatit i "taxíka," doprava přepravní sanitkou stojí nocležníka 1500 korun.

(red)

Poslat nový komentář