Aktuální dopravní uzavírky v Prostějově

Aktuální dopravní uzavírky v Prostějově
ilustrační foto

S dopravními komplikacemi se můžeme setkat hned na několika místech ve městě. Největší omezení bude čekat na všechny v době konání Hanáckých slavností, kdy dojde k částečným uzavírkám a dopravní situaci bude řídit na několika místech Městská policie.

O víkendu se budou konat XXX. Prostějovské hanácké slavnosti. Slavnosti se konají za finančního přispění Olomouckého kraje, ve spolupráci s Agrární komorou Olomouckého kraje, Folklorním sdružením ČR a Hanáckým folklorním sdružením o. s. se sídlem v Prostějově. Tato akce je spojená s několika uzavírkami komunikací ve městě. Od půlnoci 14. září do do půlnoci 16. září bude uzavřena ulice Komenského od čísla popisného 2 až po 12 a ulice Na Spojce v celé délce, náměstí T. G. Masaryka a Pernštýnské náměstí. V těchto místech bude doprava koordinována Městkou policií Prostějov.

Další omezení provozu z důvodu provádění oprav vodovodu je v úseku Vápenice – Galeko (v ½ cesty mezi Lužickou a železničním přejezdem). Omezení je po pravé straně ulice Olomoucké směrem do centra města. Provoz je veden zúženými pruhy. Tato stavba potrvá až do 10. října.

Z důvodu opravy kanalizace je do 17. září úplná uzavírka ulice Sladkovského v úseku mezi ul. Rejskova a Havlíčkova.

Od 1. září do 30. listopadu oprava kanalizace částečně uzavřela ulici Polskou. Uzavírka zasahuje i do křižovatky s ulicí Plumlovskou. Je umožněn pouze průjezd vozidel hasičů, záchranné služby a autobusové dopravy.

Částečná uzavírka komunikace momentálně probíhá na ulici Rejskova. Do 15. října budou po etapách výkopových prací zcela uazvírány křižovatky s ulicemi Šafaříkova, Partyzánská a Sladkovského. Objízdná trasa nebyla stanovena.

Do konce září je uzavřena ulice Melantrichova po etapách z důvodu rekonstrukce povrchu komunikace

Silnice III/36711, Bedihošť, okr. Prostějov je uzavřena do 21. října z důvodu práce na silnici. Úplná uzavírka silnice III/36711 v úseku od železničního přejezdu – včetně až po konec obce směr Výšovice. Objízdná trasa popis trasy pro směr jízdy z Bedihoště do Výšovic: Vozidla v Bedihošti neodbočí k uzavřenému místu, ale pokračují v křižovatce rovně po silnici II/367 přes Čechovice do Čelčic, kde odbočí vpravo na silnici III/36717, po které přes Skalku dojedou do Výšovic, kde se v křižovatce setkají s uzavřenou III/36711. Objízdná trasa je obousměrná

(red)

zdroj: Dopravní omezení vydal Magistrát města Prostějova

Poslat nový komentář