Keks a Kontakt se postarají o nevšedního Mikuláše. Už zítra

Keks a Kontakt se postarají o nevšedního Mikuláše. Už zítra
foto: kapela Keks

 

Prostějov (bat) Mikuláš jinak aneb Mikulášská nadílka rockových legend s čertovsky dobrým bigbítem, to je koncert dvou legendárních rockových kapel Keks a Kontakt, který se už zítra odehraje v prostějovském KaS Centru.

 

"Keks + Kontakt vytvářeli hudební historii v dobách sice ne až tak dávno minulých, ale v řadě směrů značně odlišných, v dobách, kdy se mladí lidé dokázali bavit s větším nadšením a spontánností, kdy sály vesnických hospod, sokoloven i městských tančíren bývaly plné k prasknutí často už dlouho před tím, než kapela začala hrát a atmosféra byla pak prostě úžasná," uvádějí organizátoři koncertu s tím, že na takovou pravou vesnickou tancovačku se těšilo dlouho předem celé široké okolí. "A samozřejmě také muzikanti, či DJ´s, tenkrát se ještě říkalo diskdžokejové, a při tom se hrálo pořád a úplně všude a všude bylo narváno až po střechu,“ dodávají.

 

Koncert začíná v osm hodin večer, do sálu však organizátoři budou pouštět fanoušky už o hodinu dříve. Celé vystoupení si navíc kapely chtějí natočit tak, aby z něj mohlo vzniknout DVD. Vstupné činí v předprodeji 100 korun, na místě pak bude o padesát korun dražší.

 

Komentáře

Toto je úplně jiná skupina KEKS...takové faux pas!!!

 

Toto foto nedpovídá našim Keksům

Poslat nový komentář